Word een VIP dankzij DLP

De Distributed Leader Profiler beoordeelt de sterke punten en ontwikkelingsbehoeften van leiders/supervisors die een team van op afstand aansturen. Of sommige teamleden nu buiten het kantoor werken, of zich in kantoren in andere steden/landen bevinden, deze tool biedt gepersonaliseerde feedback en advies voor leiders die hun competenties verder willen ontwikkelen. 

Wat haal je er uit?

Persoonlijk Rapport

Na het invullen van de online vragenlijst verkrijg je jouw persoonlijke rapport waarin de 13 competenties maar ook 11 leiderschapseigenschappen en specifieke vaardigheden opgenomen zijn. Beschikbaar in het Nederlands en Engels

Wetenschappelijke onderbouw

Dit assessment kwam tot stand in samenwerking met partner Work EvOHlution. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit van Calgary, Canada met 200 leiders uit verschillende sectoren van de Verenigde staten, Canada en Europa.

Persoonlijke aanbevelingen

Elk rapport bevat concrete aanbevelingen in functie van jouw persoonlijke analyse. Individuele bespreking van de resultaten en ondersteuning bij het stellen van prioriteiten en kiezen van persoonlijke groeipunten. Je krijgt steun bij het maken van doelstellingen en plannen, inclusief een "worksheet"

Distributed leadership Profiler competentiekader

Relaties

Vermogen zich toegankelijk en ondersteunend op te stellen, vertrouwensrelaties op te bouwen, groepscohesie te bevorderen en samenwerking te stimuleren

Flexibiliteit

Vermogen om het evenwicht tussen werk en privé leven te bereiken en te stimuleren, een verkennende en leergierige houding aan te nemen en veelzijdig te communiceren.

Productiviteit

Het vermogen om team productiviteit te stimuleren, werk en mensen te managen en te zorgen voor strategische afstemming.

Cultuur

Het cultureel bewustzijn en culturele communicatie.

'Wij versterken jouw menselijk kapitaal.'

Scroll to Top